Succes și putere
prin tehnologie

Vă punem la dispoziție o gamă largă de aplicații personalizate, pe care suntem nerăbdători să o dezvoltăm în funcție de nevoile dumneavoastră!
https://www.ctce.ro/site/wp-content/uploads/2019/10/img-slider-02-1.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Soluții simple pentru
Provocări complexe

Online în orice moment
Oferim servicii de întreținere și instruire în flux continuu, pentru a îmbunătăți performanțele aplicației dumneavoastră și a vă ajuta în procesul de înțelegere.
Soluții Cloud performante
Aplicații care exploatează cele mai recente tehnologii, pentru a procesa date în timp real într-un mod cât mai sigur.
Consultanță tehnică
Suntem disponibili să vă oferim consultanță profesională privind tehnologiile și deciziile de arhitectură potrivite pentru aplicația dumneavoastră. Alegerea celor mai potrivite soluții pentru client, este una dintre prioritățile noastre.
Dezvoltare software personalizat
Oferim deschidere spre realizarea de proiecte noi, experiența de peste 50 de ani asigurându-ne expertiza necesară dezvoltarii de aplicații personalizate în toate domeniile.
Aplicații web
Aplicații web adaptate cerințelor dumneavoastră, care funcționează fără cusur indiferent de web browserul agreat și oferă o experiență a utilizatorului clara și modernă.
Aplicații desktop
Destinate unui sistem de operare specific, pentru care dețineți control total asupra securității datelor, asupra actualizării permanente a informațiilor și a funcționalităților.
Aplicații mobile
Personalizate (adaptate iOS, Android, Windows), care oferă libertate de mișcare, destinate persoanelor active, care au nevoie de portabilitate.
Volum mare de date
Instrumente personalizate create special pentru a oferi cele mai avansate informații despre componente importante ale ocupației dumneavoastră, pe baza rezultatelor prelucrării datelor de mare volum.

Inteligență, precizie
Inovație și viteză

Lucru în echipă. Comunicare.
Securitate. Performanță. Scalabilitate.
Fiabilitate.

Viziunea noastră se îndreaptă către un viitor în care furnizarea  informației rapide și corecte, preîntampinarea nevoilor clienților și siguranța datelor, vor reprezenta noul normal.

CTCE se concentrează pe dezvoltarea de soluții software care să sprijine productivitatea utilizatorilor și să definească o nouă dimensiune a calității în implementarea de software personalizat, consultanță și servicii IT.

Deschiderea noastră către adoptarea de tehnologii menite dezvoltării de ultimă generație, stabile, scalabile și ușor de întreținut, ne califică în topul specialistilor în domeniu. În completare, experiența solidă, de peste 50 de ani ne-a familiarizat cu provocările pe care le presupune întreg fluxul de realizare a produselor software.

Ne putem imagina o societate făra legi sau tehnologie?

Este lesne de înțeles că inovațiile din domeniul tehnologiei ne îmbunătățesc existența iar legislația îi asigură echitatea. Soluțiile noastre vă ajută să fiți la curent cu ultimele apariții legislative, să gestionați din punct de vedere economic instituția pe care o conduceți sau afacerea pe care o dețineți, să devenți vizibil online prin realizarea de site-uri web, etc.

Every business is a software business. – Watts S. Humphrey

Tehnologie
pentru inovatori

Împreună putem păși spre o revoluționare a modului în care vă planificați, soluționați și gestionați provocările zilnice, în domeniul unde activați!

0123456789001234567890+

Ani experiență în domeniu

0123456789001234567890012345678900123456789001234567890+

Clienți mulțumiți

01234567890012345678900123456789001234567890+

Proiecte realizate și implementate cu succes

https://www.ctce.ro/site/wp-content/uploads/2019/08/img-technology-1.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Descoperiți
viitorul tehnologiei

Capabilitatea aplicațiilor software de a pune la dispoziție soluții facile pentru fluxuri complexe, de a furniza informații corecte și de a vă simplifica munca zilnică, se dovedește a fi tot mai eficientă.

https://www.ctce.ro/site/wp-content/uploads/2019/08/img-technology-1.png

Sediul Principal

Abordarea noastră în ceea ce privește analiza, implementarea și lansarea unei aplicații este puternic influențată de experiența vastă, de peste 50 de ani, pe care am acumulat-o în raport cu clienți exigenți, creativi dar întotdeauna loiali serviciilor CTCE. Ne găsiți aici, la adresa marcată!
Adresă
610076 Str. Bld. Decebal nr. 32
Piatra Neamț, Neamț, România
Contactați-ne
0233-211.020
0233-218.110
0233-210.290
Trimiteti un E-mail
office@ctce.ro
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CERTIFICARE: ISO/IEC 27001

Copyright ©  Centrul Teritorial de Calcul Electronic S.A.
Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare. – Toate drepturile rezervate

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image