Nou ! Daca sunteti client CTCE S.A. puteti plati ON-Line facturile de abonament LEGIS la adresa magazin-online.ctce.ro. Pentru a avea acces la facturi si plati trebuie sa creati un cont aici
Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Bine aţi venit pe site-ul www.ctce.ro
În continuare vă sunt prezentate condiţiile de utilizare a serviciilor puse la dispoziţia dumneavoastră de către www.ctce.ro
Aceste condiţii se pot modifica oricând, fără o notificare prealabilă.
Se recomandă citirea acestor condiţii de fiecare dată când accesaţi acest site.
Website-ul aparţine şi este proprietatea CTCE Piatra Neamt, accesul pe acest website fiind gratuit. Utilizarea acestui website reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta „TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE” prezentate mai jos.
CTCE Piatra Neamt îşi rezervă dreptul de a schimba conţinutul şi condiţiile de folosire a site-ului. Noile condiţii devin aplicabile din momentul în care au fost făcute publice prin înscrierea lor pe acest site şi nu au caracter retroactiv.

1. Descrierea serviciilor
www.ctce.ro este un portal juridic specializat, fiind conceput să ofere publicului informaţii utile cu privire la legislatia in vigoare.
Conţinutul site-ului are caracter pur informativ fără a se substitui publicaţiilor oficiale, neputând fi folosit ca baza legală pentru nicio acţiune/demers în faţa terţilor.

2. Obligatiile utilizatorilor

a) Acest site este proprietatea CTCE Piatra-Neamt. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea CTCE Piatra Neamt. Utilizatorii se obliga sa nu copieze texte sau portiuni de texte sau grafica pentru folosirea în scopuri comerciale.

b) Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site în scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui proprietarul site-ului si/sau clientii sai, produsele si serviciile oferite pe acest site.
Nerespectarea termenilor şi condiţiilor de utilizare atrage răspunderea în conformitate cu prevederile Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

3.Accesul minorilor
Continutul www.ctce.ro nu este destinat minorilor, dar continutul sau nu este vatamator pentru acestia. Totusi, unele linkuri catre alte site-uri ar putea conduce utilizatorul in pagini care sunt nerecomandate minorilor.

4. Absolvirea de rãspundere
Continutul, serviciile si materialele din acest site sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
CTCE Piatra Neamt nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele neconcordanţe sau erori care pot apărea la un moment dat, între conţinutul site-ului şi informaţiile reale.
În luarea unei decizii, care s-ar baza pe informaţiile cuprinse în acest site, recomandăm consultarea şi a altor surse de informare, răspunderea luării deciziei aparţinându-vă în totalitate. CTCE Piatra Neamt nu îşi asumă responsabilitatea pentru pagube apărute ca urmare a utilizării serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

5. Dispozitii finale
Prin simplul fapt al accesarii acestui site sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa întrerupeti utilizarea acestui site.


PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C. CENTRUL TERITORIAL DE CALCUL ELECTRONIC S.A. PIATRA-NEAMŢ a fost înregistrată şi înscrisă în Registrul General al Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numărul 18444, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. CENTRUL TERITORIAL DE CALCUL ELECTRONIC S.A. PIATRA-NEAMŢ are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate altor destinatari.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale,
dreptul de opoziţie şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul
nostru din Bd. Decebal nr. 32, judeţul Neamţ.

Cererea dumneavoastră poate fi transmisă şi sub forma unui fax la nr. 0233/211.020 sau a unui e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

 

 

Sediu Central:
610076 Piatra Neamt, Neamt
Bld. Decebal, nr. 32
Nr. Telefon:
0233-211.020(secretariat)
0233-206.575(fax)

Certificare ISO 9001: 2008

ISO 9001: 2008-Sistemul de Management al Calitatii-Nr. 958 -  Societatea are traditie în domeniul software si relatii de lunga durata cu clientii. Toate aceste aspecte constituie avantaje certe ale societatii oferindu-i o piata de desfacere în dezvoltare. 

Testati Acum GRATUIT!