Nou ! Daca sunteti client CTCE S.A. puteti plati ON-Line facturile de abonament LEGIS la adresa magazin-online.ctce.ro. Pentru a avea acces la facturi si plati trebuie sa creati un cont aici

CTCE vine in sprijinul profesionistilor si nu numai, realizand modulul:

LEGIS - CORESPONDENŢĂ CODURI

Modulul LEGIS - Corespondenta Coduri furnizează utilizatorilor o echivalenţă între codurile noi si cele vechi precum si legislatia nationala aferenta, permiţând acestora utilizarea mai eficienta a cunostintelor deja acumulate de-a lungului timpului.

 

Puncte-cheie de ati

Explicatii

Facilitarea migrarii catre noile texte ale reglementarilor legislative.


Cui se adreseaza?

 

Programul dezvoltat se adreseaza practicienilor dreptului, dar nu numai acestora si utilizeaza in activitatea cotidiana legislatia din sfera penala si/sau civila.

 

Necesitatea  la care raspunde

Odata cu modificarile survenite in legislatia nationala privind codurile civil, penal, de procedura penala si de procedura civila, materiale ample si de o importanta vitala pentru activitatea juridica - a aparut necesitatea efectuarii unei corespondente intre articolele vechilor coduri si cele nou formulate in legislatie.


Ce avantaje ofera?

Avantajul comparativ este acela ca, integrata in acest modul, se regaseste si corespondenta noilor reglementari cu jurisprudenta aflata deja in relatie de cauzalitate cu codurile vechi.

Totodata, modulul realizeaza corespondenta si intre noul cod civil si legi speciale (Legea 105/1992 privind raporturile de drept international privat; Legea nr. 509 din 12 iulie 2002 privind agentii comerciali permanenti,  Decretul nr. 31 din 30 ianuarie 1954 privitor la persoanele fizice si persoanele juridice etc.)

Produsul CTCE

  • ofera imaginea integrala a modificarilor intervenite in legislatie;
  • usor de utilizat avand o interfata prietenoasa;
  • actualizari in timp real;
  • corespondentele la nivel de articol intre Codul penal din 21 iunie 1968 (republicat si actualizat) si Noul Cod penal din 17 iulie 2009, intre Codul de procedura penala din 12 noiembrie 1968 (republicat si actualizat) si Noul Cod de procedura civila din 1 iulie 2010, intre Codul de procedura civila din 9 septembrie 1865 si Noul Cod de procedura civila din 1 iulie 2010 stau la dispozitia profesionistilor inca dinaintea intrarii in vigoare a acestor coduri
  • indiferent de momentul utilizării acestui produs sunt utilizate formele consolidate (actualizate) sau republicate ale tuturor actelor.


Cum functioneaza?

 

Cele doua texte de lege apar in ecrane alaturate, iar la selectarea unui articol din codul vechi, articolul corespondent din codul nou va aparea in ecranul alaturat, existand astfel posibilitatea compararii in integralitate a modificarilor survenite. Utilizatorul poate vizualiza prin butonul INVERSARE, corespondenta inversa dintre codul nou si codul vechi/legi speciale.

Produsul este conceput atat ca un modul integrat in cadrul sistemului informatic legislativ LEGIS, cat si ca un produs autonom ce poate fi utilizat de cei care in prezent utilizeaza un alt soft legislativ.

Pentru prezentari detaliate şi comenzi vă rugăm sa nu ezitaţi să ne contactaţi.

Informare GDPR

Atunci când folositi serviciile noastre, ne încredințați date cu caracter personal. Înțelegem că este o mare responsabilitate și ne străduim să respectăm drepturile de confidențialitate ale vizitatorilor on-line. Cunoaştem importanța furnizării unui mediu sigur pentru informațiile pe care le colectăm și vă oferim putere de decizie în privința acestora. Consultaţi politica noastră despre Prelucrarea datelor cu caracter personal

Închide
Sediu Central:
610076 Piatra Neamt, Neamt
Bld. Decebal, nr. 32
Nr. Telefon:
0233-211.020(secretariat)
0233-206.575(fax)

Certificare ISO

Testati Acum GRATUIT!