Nou ! Daca sunteti client CTCE S.A. puteti plati ON-Line facturile de abonament LEGIS la adresa magazin-online.ctce.ro. Pentru a avea acces la facturi si plati trebuie sa creati un cont aici
Anunturi Publice

28 Octombrie 2010

ANUNT

S.C. CENTRUL TERITORIAL DE CALCUL ELECTRONIC S.A. PIATRA-NEAMŢ, cu sediul în Piatra-Neamţ, B-dul Decebal nr. 32, beneficiar al proiectului „Centrul de formare profesională a adulţilor Piatra-Neamţ – o oportunitate reală pentru integrarea activă a şomerilor pe piaţa muncii –„ cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, în baza contractului de finanţare nr. POSDRU/99/5.1/G/75740, organizează procedura de cercetare a pieţei-studiu de piaţă pentru încheierea unui contract de servicii de realizare şi mentenanţă a unui site prin care să fie promovat proiectul conform specificaţiilor din Manualul de Identitate Vizuală, cât şi cerinţelor beneficiarului – Cod CPV 72413000-8.

Serviciul de proiectare a paginii web va include urmatoarele:
Proiectare structura cu categorii si subcategorii
Proiectare baza de date
Design website
Integrare si dezvoltare module personalizate (galerie imagini, motor de cautare intern, sistem de administrare al legaturilor externe, sistem de publicare si administrare a informatiei de ultima ora, formular contact)
Optimizare pentru web (compatibilitate browser si preferinte utilizatori)
Testare si editare continut
Instalare
Testare online

Documentaţia pentru achiziţie poate fi descarcată de pe website-ul beneficiarului, www.ctce.ro sectiunea Anunuturi sau poate fi procurată de la sediul beneficiarului.

Ofertele vor fi transmise până cel târziu data de 03.11.2010, ora 12.00, la sediul beneficiarului.

Informare GDPR

Atunci când folositi serviciile noastre, ne încredințați date cu caracter personal. Înțelegem că este o mare responsabilitate și ne străduim să respectăm drepturile de confidențialitate ale vizitatorilor on-line. Cunoaştem importanța furnizării unui mediu sigur pentru informațiile pe care le colectăm și vă oferim putere de decizie în privința acestora. Consultaţi politica noastră despre Prelucrarea datelor cu caracter personal

Închide
Sediu Central:
610076 Piatra Neamt, Neamt
Bld. Decebal, nr. 32
Nr. Telefon:
0233-211.020(secretariat)
0233-206.575(fax)

Certificare ISO

Testati Acum GRATUIT!