Nou ! Daca sunteti client CTCE S.A. puteti plati ON-Line facturile de abonament LEGIS la adresa magazin-online.ctce.ro. Pentru a avea acces la facturi si plati trebuie sa creati un cont aici
Anunturi Publice

07 noiembrie 2011

ANUNT

S.C. CENTRUL TERITORIAL DE CALCUL ELECTRONIC S.A. PIATRA-NEAMŢ, cu sediul în Piatra-Neamţ, B-dul Decebal nr. 32, beneficiar al proiectului „Centrul de formare profesională a adulţilor Piatra-Neamţ – o oportunitate reală pentru integrarea activă a şomerilor pe piaţa muncii –„ cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, în baza contractului de finanţare nr. POSDRU/99/5.1/G/75740, solicită ofertă pentru:

-  30 de anunţuri cu apariţii alternative pentru publicitatea proiectului în cadrul a două cotidiene locale, în vederea încheierii unui contract de servicii de publicitate in presa locala pe întreaga durată de desfăşurare a proiectului.

 Documentaţia pentru achiziţie este disponibilă gratuit pe site-ul beneficiarului www.ctce.ro/Anunţuri Achiziţii, www.cfpa.ro/Anunţuri Achiziţii, se poate procura direct de la sediul beneficiarului sau se poate transmite pe e-mail la solicitarea oricărei persoane interesate.

Ofertele vor fi transmise până cel târziu data de 16.11.2011, ora 12.00, la sediul beneficiarului.

 Centrul Teritorial de Calcul Electronic S.A. Piatra-Neamţ îşi rezervă dreptul de a reduce sau suplimenta numărul de apariţii în funcţie de necesităţi.

Informare GDPR

Atunci când folositi serviciile noastre, ne încredințați date cu caracter personal. Înțelegem că este o mare responsabilitate și ne străduim să respectăm drepturile de confidențialitate ale vizitatorilor on-line. Cunoaştem importanța furnizării unui mediu sigur pentru informațiile pe care le colectăm și vă oferim putere de decizie în privința acestora. Consultaţi politica noastră despre Prelucrarea datelor cu caracter personal

Închide
Sediu Central:
610076 Piatra Neamt, Neamt
Bld. Decebal, nr. 32
Nr. Telefon:
0233-211.020(secretariat)
0233-206.575(fax)

Certificare ISO

Testati Acum GRATUIT!